Skip to main content

Нова зграда РФ ПИО у Новом Саду

Image

24. 12. 2021. Од понедељка, 27. децембра 2021. Филијала РФ ПИО Нови Сад ради у новој згради, на адреси Житни трг бр. 3, где ће се обављати сви послови из надлежности ове Филијале.

Нова зграда Републичког фонда ПИО у Новом Саду је највећа инвестиција Фонда, изграђена из сопствених средстава, с циљем да се грађанима, односно корисницима, осигурницима и запосленима, пруже добри услови за рад и остваривање права.

На 4,7 хиљада квадратних метара, урађених по свим грађевинским стандардима, обезбеђен је адекватан шалтерски простор за странке, просторије за медицинско вештачење које су у потпуности прилагођене особама са инвалидитетом и особама са различитим поремећајима здравља, професионалан радни и архивски простор, гаражни простор, са прилазом згради која је прихватљива за све потребе грађана.   

Обавештавамо грађане да се сви послови који су се до сада обављали на адресама Лончарска бр. 10 и Житни трг бр. 1, као и послови првостепеног медицинског вештачења, од 27. децембра 2021. године обављају у новој згради Филијале Нови Сад, на адреси Житни трг бр. 3, са радним временом од 7.30 до 15.30 часова.

Image
Image
Image

Подели

<